Hazai halak napja

Legközelebb: 2024. március 20., Szerda

Története

A Magyar Haltani Társaság javaslatára, több kapcsolódó szervezet (Földművelésügyi Minisztérium Horgászati és Halgazdálkodási Főosztálya, a Magyar Országos Horgász Szövetség, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet, valamint az Akvaristák Magyarországi Egyesülete) támogatásával 2017. március 20-tól ez a nap immáron a hazai halak napja.

Célja

A halak népszerűsítése hazánkban, társadalmi szemléletformálás a halak jelentőségéről.


Kövess minket a facebookon is, likeold oldalunkat!


Felhasznált források

https://www.pexels.com/photo/catfish-in-body-of-water-166633/
Kép szerzője: Denise H.

Olyan korban élünk, amikor egyéni, közösségi és nemzetközi szinten is aktív cselekvésre és összefogásra van szükség annak érdekében, hogy élhetőbb, fenntarthatóbb világot adjunk át gyermekeinknek, unokáinknak. Ezért összehangoltabbá kell tennünk az üzleti és a társadalmi érdekeket, erőteljesebben kell fókuszálnunk az edukációra, a társadalmi szemléletformálásra, így a környezettudatos gondolkodásmód erősítésére is.

A HOLNAPUTÁN rendszere ebben kíván Partner lenni: Tudáscentrumként, tájékozódási pontként és kommunikációs felületként nyújt díjmentes publikációs lehetőségeket a felelősen gondolkodók számára. A Holnapután részletesebb bemutatása ezen az aloldal érhető el.

2024. március 21., Csütörtök
Az erdők világnapja
Helyi és nemzetközi akciók a fák, erdők az ökoszisztémában betöltött szerepéről, szemléletformálás pl. ...
2024. március 22., Péntek
A víz világnapja
Népszerűvé tenni azokat a zöld technológiákat, amelyek megoldást kínálnak. A „vizes” problémákat csak a teljes ...