Rólunk

Kedves Olvasónk! Üdvözlünk a Holnapután márkaoldalán!

 

Vitathatatlan, hogy olyan korban élünk, amikor egyéni, közösségi és nemzetközi szinten is aktív cselekvésre és összefogásra van szükség annak érdekében, hogy élhetőbb, fenntarthatóbb világot adjunk át gyermekeinknek és unokáinknak. Az idő sürget minket. Hogy hol tartunk ma, arról pontos ismeretekkel rendelkezünk. Hogy mi vár(hat) ránk a jövőben, arról különböző tudományos szervezetek előrejelzései alapján már vannak információink.

A jelen korunk legnagyobb kérdése, hogy vajon melyik forgatókönyv válik valósággá? A jó hír viszont az, hogy csakis rajtunk múlik, lesz-e holnapután és ha igen, milyen lesz benne élni. Jókor vagyunk jó időben, hogy a folyamatok előjelén változtassunk!  Ez azonban egyedül nem sikerülhet, közös jövőnk érdekében az üzleti és a társadalmi érdekeket összehangoltabbá kell tennünk, így erőteljesebben kell fókuszálnunk az edukációra, a társadalmi szemléletformálásra is.

Szerencsére az internet világában ez a nehézség is könnyedén kiküszöbölhető. Nem kell, hogy földrajzilag egy helyen éljünk vagy akár azonos korosztályba tartozzunk, elég, ha megvan bennünk a nyitottság a változtatásra és ennek folyományaként a változás elindítására!

Ezért hoztuk létre a HOLNAPUTÁN rendszert, amely tudáscentrumként, tájékozódási pontként és kommunikációs felületként nyújt díjmentes publikációs lehetőségeket a felelősen gondolkodók számára.

A Holnapután részletesebb bemutatása ezen az aloldal érhető el.