Bemutatkozás

Az Accor csoportról

Az Accor a világ vezető kiterjesztett szállodaipari csoportja, egyedi és tartalmas élményeket kínál csaknem 4800 szállodájában, resortjában és villájában a világ 100 országában. Az Accor a páratlan, luxustól az economyig terjedő márkaportfolióján keresztül több mint 50 éve nyújt magas szintű vendéglátást.

Az ALL Accor Live Limitless életmódtámogató program, mely a jutalmak, a szolgálatások és az élmények egyesítésével nyújt értéket a mindennapokban és kínál új inspiráló megközelítést a korlátoktól mentes élethez.

Az Accor mélyen elkötelezett a fenntartható értékteremtés mellett, és aktív szerepet vállal a bolygó és a közösségek támogatásában. A Planet 21 – Itt cselekedj programja segít a „pozitív vendéglátásban”, az Accor Szolidaritás támogatói alap pedig hátrányos helyzetűek szakmai képzését támogatja, akiknek ezáltal munkavállalásra van lehetőségük.

Az Accor SA elérhető az Euronext párizsi tőzsdén (ISIN kód: FR0000120404) és az OTC piacon is (kód: ACRFY) az Egyesült Államokban. További információért látogasson el az accor.com oldalra, vagy kövesse Twitteren és Facebookon.

Az Accor 2022-re összes szállodájából kizárja az egyszer használatos műanyagokat
Az Accor csatlakozik az ENSZ Global Tourism Plastics Initiative programjához, és 2022 végéig összes szállodájában kivonja a vendégélményből az ...