360 / Műanyag
360 / Műanyag
kampány-szakasz

A kampányról

Egy éven át tartó kommunikációs kampány környezet- és természetvédelmi civil szervezetek bevonásával.

A "360" több kisebb időközi kampányszakaszból épül fel, így több környezeti probléma, illetve megoldási lehetőség kerül bemutatásra, pl. tudatos fogyasztás, biodiverzitás megőrzése, fenntartható energiagazdálkodás témaköre. Szakmai cikkek, jógyakorlatok és hétköznapokba könnyen beilleszthető tippek segítik az olvasókat abban, hogy egy teljesebb képet kaphassanak a környezetvédelem szerteágazó kérdésköréről.

A kampány-szakaszról

A 360 elnevezésű kampány "műanyag" kampány-szakasza, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége vezetésével.

Szakmai cikkek, jógyakorlatok és hétköznapokba könnyen beilleszthető tippek segítik az olvasókat abban, hogy egy teljesebb képet kaphassanak a környezetvédelem szerteágazó kérdésköréről.

Kampány-szakasz felelőse

Kampány további résztvevői

Kampány időszak

2018 November - 2019 November

Kampány-szakasz intervalluma

2019 November - 2019 November
Borítókép forrása
Olasz László úr "Műanyaghulladék" c. előadása ("A körforgásos gazdaság hazai megvalósítása" HOSZ konferencia, 2019.03.28.)
2019.03.28-án „A körforgásos gazdaság hazai megvalósítása” című HOSZ konferencián Olasz László Úr, (Remat Zrt. elnök-vezérigazgató) a HOSZ ...
EU irányelv az egyszer használatos műanyagtermékekről
2019. június 12-én jelent meg az EU hivatalos lapjában az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2019/904 irányelve az egyes műanyagtermékek környezetre ...